Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

3 Jun
 

ISSUES / CROWN THE EMPIRE

insläpp: 18:30Klubben

Crown The Empire & ISSUES till Fryshuset!

Texasbandet Crown The Empire ledda av sångaren “Andy Leo” har sedan debuten 2012 blivit ett stort namn i metalcore-världen. Aktuella med senaste albumet Retrograde är det äntligen dags för bandet att komma till Europa. Som om inte det vore nog så följer Georgia-bandet Issues och New York-gruppen STATE CHAMPS med till Fryshuset lördag 3 juni!

Biljetterna släpps onsdag 22 februari klockan 09.00 via LiveNation.se

Med låtar som “Machines”, “The Fallout”, “Millennia” och “Zero” har bandet samlat ihop miljontals streams/plays och lika många fans världen över. Med tre album och en EP har CTE toppat Billboard och prisats som ett av 10-talets främsta metalcoreband. Och live? Jisses så bra de är. Alla som har fått möjligheten att se Crown The Empire på till exempel Vans Warped Tour kan skriva under på att bandets liveshower är något alldeles speciellt. Vi ser fram emot att uppleva det i Sverige!

Som om inte Texasbandet vore nog så tar de med sig sina Atlanta-kollegor i Issues – med Tyler Carter och Michael Bohn som bandets två sångare (clean och unclean vocals).
Monsterhiten “Mad At Myself” är bara en av många låtar som har förvandlat Issues till ett av de mest populära nu metal-banden just nu. Med den unika mixen av metalcore, pop, electronic och R&B har bandet av AllMusic kallats “new nu metal”.

New York-bandet State Champs agerar support för kvällen med sin älskade pop punk (ni har väl hört “Secrets”?)

Ses i juni!

Åldersgräns 13 år

Biljetter