Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

5 Nov
 

HARRY STYLES

Insläpp:17:30Fryshuset

VIKTIG INFO!
1. Det är tillåtet att köa från 07.00 på konsertdagen – INTE innan det. Vakter kommer att finnas på plats under dagen.
2. Följ vakternas instruktioner på plats för att köandet ska gå så smidigt som möjligt för alla.
3. Den person vars namn står på biljetten MÅSTE ha med en giltig ID-handling (legitimation, körkort, pass, etc) och övriga måste gå in tillsammans med personen vars namn står på biljetten, då det är personliga biljetter.
4. Dörrarna öppnar 17.30 och konsertstart beräknas till 19.30.
5. Tre entréer kommer att vara öppna till Fryshuset. Vakterna visar vart köerna ska vara.

Konserten är slutsåld sedan länge och väldigt många ska in på söndag. Ta hand om varandra och håll er varma! Ladda gärna upp bilder med hashtag #HarryStylesSTHLM!

Ses på söndag!

Live Nation Swedens foto.

 

 

Harry Styles kommer till Sverige!!

Harry Styles har precis meddelat att han äntligen åker ut på turné i höst där han kommer besöka mer intima konsertlokaler världen runt. ”Harry Styles Live On Tour” kommer till Fryshuset i Stockholm den 5 november. Vi längtar efter att höra Harry Styles nya musik live! Ni med??

Biljetterna till denna exklusiva och efterlängtade konsert släpps på fredag den 5 maj kl 10.00 via LiveNation.se

Tagga din kompis som INTE får missa Harry Styles live i Sverige!

Harry Styles självbetitlade debutalbum släpps fredagen den 12 maj. Det 10 låtar starka albumet innehåller bland annat singeln ”Sign of the Times” som toppade singellistorna i hela 84 länder (!) när den släpptes.

***
OBS – VIKTIGT!
På denna konsert gäller PERSONLIGA BILJETTER och får ej överlåtas. Max 2 biljetter per köp.

Läs noga informationen i Evenemangsbeskrivningen innan du köper dina biljetter.

Personliga biljetter
Enligt önskemål från artisten gäller personliga biljetter på denna konsert.

Besökarens/köparens namn kommer att stå på biljetterna (max 2 biljetter per köp vid ordinarie biljettsläpp). Efter genomfört köp kan namnet inte ändras. Om bokningen gäller 2 biljetter kommer det att stå samma namn på bägge biljetter – i detta fall måste den andra personen i bokningssällskapet gå genom biljettkontrollen samtidigt som köparen (det namn som står på biljetterna).

Köparen (det namn som står på biljetterna) ska ha med sig ID-handling alt. personbevis för minderåriga, då ID kontroll kommer att ske vid inpasseringen. Personen vars namn som står på biljetterna måste vara en av personerna i bokningssällskapet.

Om du som förälder vill köpa biljetter till ditt barn, måste användarkontot på Ticketmaster.se vara i barnets namn, så att rätt namn står på biljetten. Har du samma efternamn som barnet så räcker det dock med att efternamnet överensstämmer med barnets.

 

Det namn som är registrerat på Ticketmaster, och som används vid köpet, är det namn som per automatik står på biljetterna.

 

Fri åldersgräns!

Se starttid ovan vid datum och spelplats. Insläpp: 17:30

Read more at http://www.livenation.se/show/972040/harry-styles/stockholm/2017-11-05/se#ZFArDOmsxOAMBGAD.99

Biljetter