Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

5 Nov
 

HARRY STYLES

Insläpp:17:30Fryshuset

Harry Styles kommer till Sverige!!

Harry Styles har precis meddelat att han äntligen åker ut på turné i höst där han kommer besöka mer intima konsertlokaler världen runt. ”Harry Styles Live On Tour” kommer till Fryshuset i Stockholm den 5 november. Vi längtar efter att höra Harry Styles nya musik live! Ni med??

Biljetterna till denna exklusiva och efterlängtade konsert släpps på fredag den 5 maj kl 10.00 via LiveNation.se

Tagga din kompis som INTE får missa Harry Styles live i Sverige!

Harry Styles självbetitlade debutalbum släpps fredagen den 12 maj. Det 10 låtar starka albumet innehåller bland annat singeln ”Sign of the Times” som toppade singellistorna i hela 84 länder (!) när den släpptes.

***
OBS – VIKTIGT!
På denna konsert gäller PERSONLIGA BILJETTER och får ej överlåtas. Max 2 biljetter per köp.

Läs noga informationen i Evenemangsbeskrivningen innan du köper dina biljetter.

Personliga biljetter
Enligt önskemål från artisten gäller personliga biljetter på denna konsert.

Besökarens/köparens namn kommer att stå på biljetterna (max 2 biljetter per köp vid ordinarie biljettsläpp). Efter genomfört köp kan namnet inte ändras. Om bokningen gäller 2 biljetter kommer det att stå samma namn på bägge biljetter – i detta fall måste den andra personen i bokningssällskapet gå genom biljettkontrollen samtidigt som köparen (det namn som står på biljetterna).

Köparen (det namn som står på biljetterna) ska ha med sig ID-handling alt. personbevis för minderåriga, då ID kontroll kommer att ske vid inpasseringen. Personen vars namn som står på biljetterna måste vara en av personerna i bokningssällskapet.

Om du som förälder vill köpa biljetter till ditt barn, måste användarkontot på Ticketmaster.se vara i barnets namn, så att rätt namn står på biljetten. Har du samma efternamn som barnet så räcker det dock med att efternamnet överensstämmer med barnets.

 

Det namn som är registrerat på Ticketmaster, och som används vid köpet, är det namn som per automatik står på biljetterna.

 

Fri åldersgräns!

Se starttid ovan vid datum och spelplats. Insläpp: 17:30

Read more at http://www.livenation.se/show/972040/harry-styles/stockholm/2017-11-05/se#ZFArDOmsxOAMBGAD.99

Biljetter