Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

23 Feb
 

Jacob Sartorius

Insläpp.18:30Klubben

Biljetter säljs via Eventim.se
Biljettpris: 285 kr + serviceavgift | Ingen åldersgräns

Under det senaste året har Jacob Sartorius etablerat sig som en av nätets största stjärnor. Via Vine, Twitter och Instagram byggde han snabbt en enorm fanbase och med tre succésinglar under 2016 har han etablerat sig som en av de just nu hetaste, nya popstjärnorna. Nu kommer det 14-årige amerikanske stjärnskottet till Sverige för sin första konsert. 23 februari spelar Jacob Sartorius på Klubben, Fryshuset. Biljetterna till konserten säljs via Eventim.se.

Under 2015 skapade Jacob Sartorius enormt stor uppmärksamhet i de sociala medierna. Det som började med en anti-mobbing-post, som snabbt fick 15 miljoner visningar på Vine, lade grunden till en raketkarriär. Genom stort engagemang och positiva budskap har Sartorius fått miljontals följare på Instagram och Twitter. Då han i maj 2016 släppte debutsingeln ”Sweatshirt” började multitalangen Jacob Sartorius att även ta över popscenen.

Hans tre singlar har alla blivit stora framgångar med miljontals streams på Spotify och ännu fler visningar på YouTube. Nu är det alltså dags för Sverige att få uppleva Jacob Sartorius live. Den 23 februari gör han sin första Sverigespelning någonsin. Var med redan från början – missa inte Jacob Sartorius live på Klubben, Fryshuset!

Två år senare är Jacob Sartorius inte bara en megastjärna i de sociala medierna – med tre succésinglar i bagaget har han etablerat sig som en av nätets hetaste, nya popstjärnorna. Nu kommer det 14-årige amerikanske stjärnskottet till Sverige för sin första konsert.

Biljetter