Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

26 Apr
 

JAKE MILLER

Insläpp:18:30Fryshuset

Popsensationen Jake Miller kommer till Sverige i april!

Med superhits som “Dazed and confused” (med Travie McCoy) och “First flight home” kan det vara givet att fortsätta jobba på samma framgångsrika spår – men med 7-spårs EPn “Overnight” från förra året tog Jake Miller ännu ett stort steg i karriären. Sången har fått ta ännu större plats och förfinats till den grad att Jake Miller nu är en solklar popstjärna världen över. Vi är otroligt peppade att få välkomna Jake till Fryshuset i Stockholm den 26 april!

Biljetterna släpps fredag 3 mars kl. 10.00 via LiveNation.se

Om man bara kollar på de två ovan nämnda låtarna så har de tillsammans nästan 30 miljoner streams på Spotify. Med 1 miljon följare på Instagram,en halv miljon prenumeranter på YouTube och över 600k följare på Twitter är 24-åringen från Florida definitivt en av de kändaste poprösterna 2017.

Med förra årets EP “Overnight” tog Jake Miller ett steg ifrån den pop med rap han gjort tidigare. Efter att ha genomfört en rigorös sångträning har Jake nu verkligen hittat sitt nya sound. Titelspåret från “Overnight” är en given hit och det funkiga och glada soundet går som en röd tråd genom hela släppet.

Jake själv säger:
“I’m very proud of where I’m at creatively. I always want to change things up a little bit and give the fans something different. I think I’ve accomplished that this time around!”

Efter att ha turnerat med Fifth Harmony under 2016 är det nu äntligen dags för Jake Miller att bege sig ut på egen hand. Den 26 april har vi äran att få välkomna en av de hetaste popstjärnorna just nu – till Fryshuset i Stockholm!

Åldersgräns:13 år

Biljetter