Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

24 Jan
 

Touché Amoré

Insläpp:18:30Klubben

Som ett av post-hardcorens flaggskepp är Touché Amoré en urkraft i sig. Drivna av vackra ackord, Jeremy Bolms självutlämnande texter och en ärlighet sällan funnen i musik idag är Touché Amoré en känslosam resa att uppleva – oavsett om det sker i hötlurar eller i ett livesammanhang. Nyligen släppte bandet sitt fjärde album Stage Four som hittills har mottagits med strålande kritik av en enad kritikerkår. Den 24 januari välkomnar vi Touché Amoré till Klubben på Fryshuset – biljetterna är släppta!

Touché Amoré bildades 2007 i Burbank i Kalifornien, och har sedan dess hunnit ge ut fyra album packade med råa känslor och emotionella ackord satta i en energifylld ljudbild. Titeln till deras fjärde och senaste album, Stage Four, syftar både till att det är deras fjärde giv, men också på det fjärde steget i cancerutveckling och det faktum att sångaren Jeremy Bolms mor gick bort i sjukdomen för två år sedan. En tragedi som genomsyrar varenda ton och anslag på ett album som både kan ses som självterapi och en del i Bolms sorgeprocess. Det är inte bara med sitt mest känsloladdade album i ryggen som Touché Amoré kommer till Fryshuset – utan även med sitt bästa och mest fulländade.

Senast bandet besökte våra breddgrader var 2014 då man fyllde lokaler i både Stockholm och Göteborg. En konst som Touché Amoré med största sannolikhet kommer att upprepa på Fryshuset i Stockholm 24 januari.

Sida senast ändrad: 5 okt 2016

Biljetter