Fryshuset i Malmö

KFUM Fryshuset Malmö

17522178_10154480219822749_516013124_o

Föreningen KFUM Fryshuset Malmö är en del av Stiftelsen Fryshuset Malmö och bedriver verksamhet i samma lokaler på Sofielundsvägen 5 i Malmö. Föreningen är under uppbyggnad och föreningens aktiviteter kommer under 2017 att utvecklas. KFUM Fryshuset Malmö har till syfte att utifrån Fryshusets vision, värdegrund och uppdrag främja ungdomsverksamhet inom områdena idrott och kultur. Som medlem kommer du få möjligheten att vara med i olika aktiviteter på din fritid. Föreningen har årsmöte en gång per år, under årsmötet kan alla medlemmar i föreningen vara med och påverka föreningens framtida arbete. Här väljs även styrelsemedlemmar för kommande år.

Som medlem i KFUM Fryshuset Malmö är du också en del av KFUM som har mycket att erbjuda. KFUM är världens största och äldsta ungdomsrörelse, mer info om vad medlemskap i KFUM betyder hittar du här: https://framtidenjustnu.se/.

Medlemskapet kostar 40 kr per år. Du betalar avgiften till Bankgiro 272- 7634 och uppger ditt namn som referens.

Alla som vill vara med i föreningen måste ansöka om medlemskap genom att fylla i och lämna en anmälningsblankett till din ledare. Denna får du vid första aktivitetstillfället eller via e-post.

Vill du komma i kontakt med föreningen vänligen skicka ett mejl till KFUMFyshusetMalmö@gmail.com.

Ansök om medlemskap