Nyheter

Aktuellt om Fryshuset.

15 Feb - Okategoriserad

Fryshuset på jobbsökarmässa #riktigajobb

Missa inte Jobbsökarmässa #RIKTIGAJOBB Sofielund som görs i samarbete med Malmö stad, Jobstep Sofielundsvägen 1 Malmö och Fryshuset Malmö.

Vi vill tillsammans med näringslivet, utbildningsanordnare och organisationer arrangera jobbsökarmässor för arbetssökande säger initiativtagaren, Bratislav Popovic VD för Jobstep

Samt en av värdarna för mässan #RIKTIGAJOBB och fortsätter.
Vi har ett krav att om man deltar som arbetsgivare ska man kunna erbjuda minst en ledig tjänst.

Mässan #RIKTIGAJOBB tar arbetsgivarna till arbetssökarnas planhalva. Vilket vi tror upplevas som tryggare för besökarna då man oftast känner sig tryggast i sin stadsdel och har vänner, grannar eller bekanta som kan följa med som ett stöd inför jobbsöket, menar Bratislav Popovic.

På mässan har vi plats för 30 arbetsgivare /utbildningsanordnare, 20 till 25 företag med rekryteringsbehov som är baserade i Malmöområdet kommer att vara plats.

För den som är intresserad av utbildning kommer besökaren att kunna träffa personal från olika utbildningsföretag.
Har hen sökt fem jobb eller utbildningar så får man en matbiljett i utgången där vi bjuder på en matbit och något att dricka.

Detta är den andra jobbsökarmässan som arrangeras av samma aktörer. Den första mässan ägde rum på Bricks Rosengård och drog över 750 besökare.

Detta är den andra mässan utav fem.
Målet är att ha en mässa i varje stadsdelsområde.