image

Almedalen 2019

Fryshuset arbetar sedan 1984 för att lyfta frågor som beröra alla unga, och därför är vi på plats i Almedalen också i år för att berätta, engagera och påverka. De områden vi fokuserar särskilt på i år är ungas inkludering och delaktighet i samhället och engagemang för en hållbar framtid, men även ungas hälsa och lika medborgarskap.

Har ni med ett ungt perspektiv i ert seminarium? Boka in en av våra Fryshusambassadörer!

Fryshuset arbetar sedan 1984 för att lyfta frågor som beröra alla unga. Vår verksamhet spänner över fyra områden: Skola, Förebyggande arbete i utsatta miljöer, Ungdomskultur samt Arbete & Entreprenörskap. Vi representeras i Almedalen av våra ungdomsambassadörer, experter och verksamhetsansvariga från Fryshuset i hela landet.

Fryshuset är i Almedalen för att berätta, engagera och påverka. Vårt fokus i år ligger på ungas inkludering och delaktighet i samhället samt engagemang för en hållbar framtid, men vi vill även prata om viktiga frågor som berör våra unga, som ungas hälsa och lika medborgarskap. Välkommen till Ungdomsdalen på Hamnplan i Visby måndag till torsdag 1-4 juli.

Fryshusets unga ambassadörer

Våra ambassadörer är unga från hela Sverige med en stark drivkraft att skapa en positiv samhällsförändring. Under devisen ”tala med oss, inte om” vill de få möjlighet att dela med sig av ungas perspektiv och tankar i frågor som berör dem själva starkt. Av våra 11 ambassadörer, utgör fyra ett medieteam som filmar, intervjuar och gör podcasts inom projektet Liv1 – Sveriges framtid berättar.

 

Våra experter 

Fryshusets verksamhet kan indelas i fyra olika huvudområden: Skola, Föredöme & Framtidstro, Ungdomskultur samt Arbete & Entreprenörskap. Vi kan därför erbjuda kunskap och erfarenheter från flera olika områden, som berör ungas liv idag. Här är ett urval av Fryshusets experter i Almedalen 2019.

 

Jenni Nylander, verksamhetsansvarig We_change Sweden.

 

 

Har du frågor om Fryshusets medverkan i Almedalen 2019 maila till carin.balfe-arbman@fryshuset.se

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår