Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

19 Mar
 

GODSMACK

insläpp:18:30Fryshuset

NYTT DATUM FÖR GODSMACK!

Konserten med Godsmack 29 oktober tvingades att ställas in pga ett tragiskt dödsfall i bandets omedelbara närhet. Men nu kan vi meddela att ett nytt datum är bekräftat – och det lär bli en alldeles speciell kväll.

Det nya datumet för Godmack i Sverige är tisdag 19 mars och Fryshuset är fortfarande platsen.

Köpta biljetter är giltiga till det nya datumet, du behöver alltså inte göra något.

Om du inte har möjlighet att gå på det nya datumet så går det bra att återlösa din biljett hos återförsäljaren (Ticketmaster) fram till och med 30 november.

Vi ses i mars!

**********************************************

Boston-bandet Godsmack har nått kultstatus. Senaste albumet (nummer sju i ordningen) är ytterligare en rak rockhöger på hela musikvärlden. ”When Legends Rise” släpptes häromdagen och är något av en nystart för bandet som tidigare släppt monsterhits som ”I Stand Alone”, ”Awake” och ”Voodoo”. Den 19 mars 2019 återvänder kvartetten äntligen till Sverige – och Fryshuset i Stockholm!

De har sålt över 20 miljoner album, nominerats till fyra Grammy Awards – och i hemstaden Boston har 6 augusti blivit utsedd till ”Godsmack Day” av stadens borgmästare. Det är ett band som är viktiga i Massachusetts – liksom övriga världen. Och med bandets sjunde album är de mer aktuella än någonsin.

Sully Erna, Robbie Merrill, Tony Rombola och Shannon Larkin är äntligen på väg till Sverige igen. Med gamla hits och låtar från nya skivan lär den 19 mars bli en riktigt bra kväll på Fryshuset!

Biljetter