Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

31 Jan
 

LIL MOSEY

Insläpp:18:30Klubben

16-åringen Lil Mosey spås redan nu bli en av hiphopens nya stjärnor. Genombrottssingeln ’Noticed’ har redan intagit Billboard-listan, trendat och blivit en viral hiphop-banger för den nya generationen. Efter att ha öppnat för hiphop-kometen Juice WRLDs turné är det nu dags för ett eget segertåg. 31 januari återvänder han till Stockholm och Fryshuset.

Seattle-sonen har satt ett nytt musikaliskt avtryck i stadens gedigna musikhistoria när nästa generations rockstjärnor varvar trapbeats, emotionella produktioner med en naturlig raptalang. Debutalbumet ’Northsbest’ innehåller endast ett gästspel från BlocBoy JB och är en i hiphop-mätt förhållandevis kort historia. Under 11 låtar faller allt rampljus på 16-åringen Lil Mosey som med låtar som ’Pull Up’ och ’Boof Pack’ i bagaget knockat många med oss.

Interscope-signade Lil Mosey har på kort tid, och från ingenstans, nått hisnande 10 miljoner lyssnare per månad, enbart på streamingtjänsten Spotify. Om vi ska tro hiphop-konnässörer som Complex, XXL och Rap-Up är det här bara början.

Biljetter släpps till försäljning den 16 november klockan 10.00 via eventim.se.

Åldersgräna 13+ år

Biljeter