Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

25 Apr
 

NIALL HORAN

insläpp 18:30Fryshuset

NIALL HORAN ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE!

Den 20 oktober släpps Niall Horans efterlängtade debutalbum Flicker och nyligen släpptes singeln ”Too Much To Ask”. Idag meddelar världsstjärnan att han åker på en omfattande turné, ”Flicker World Tour 2018”, med stjärnskottet Julia Michaels som gäst! Senast Niall var i Sverige blev det en succé – och den 25 april på Fryshuset lär inte göra någon besviken!

Biljetter släpps fredag 13 oktober kl. 09.00 via LiveNation.se

Succén på Annexet i Stockholm med ”Flicker Sessions 2017 Tour” i september var enorm. One Direction-stjärnan kan nu glädja alla fans (både de som hann få biljett senast och de som blev utan) att turnén växlar upp! I vår startar ”Flicker World Tour 2018” – på hemmaplan i Dublin, den 12 mars. Och den 25 april blir det vår tur – en av vårens höjdpunkter!

Som en del av världssensationen One Direction har Niall Horan sålt över 70 miljoner skivor – och solokarriären är redan en succé. Singlarna ”This Town” och ”Slow Hands” har båda sålt platinum och den senare har av Billboard omnämnts som en av årets bästa låtar (som också har streamats över 820 miljoner gånger…!).

Vi är glada över att få välkomna världsstjärnan Niall Horan till Sverige igen. Våren kan bli riktigt härlig – med Niall att se fram emot!

Biljetter släpps fredag 13 oktober klockan 09.00 via LiveNation.se och VIP-paket finns via vipnation.eu/niallhoran.

Biljetter