Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

2 Oct
 

Satellite Stories

Insläpp:18:30Klubben

Satellite Stories | Klubben, Stockholm | 2 oktober
BOKA BILJETT

Efter tio år, fem album och oräkneliga höjdpunkter har vi kommit fram till det sista kapitlet i sagan om Satellite Stories. I september släpps den nya skivan “Cut Out The Light”, därefter kommer de till Stockholm för en avskedskonsert.

Satellite Stories fick en flygande start då de 2012 debuterade med albumet “Phrases To Break The Ice”. Det drivna sound, som kvartetten hade mejslat fram i replokalen hemma i norra Finland, slog omedelbar knock-out. NME hyllade bandet som nästa Two Door Cinema Club och Satellite Stories nådde snabbt en internationell publik.

Istället för att vila på framgångarna valde Satellite Stories att lägga in en ännu högre växel. Den fantastiska uppföljarskivan “Pine Trails” släpptes 2013. Med en ordentlig blogghype i ryggen nådde singeln “Campfire” topplatsen på Hype Machine.

Efter ytterligare två album och över 300 headlinerspelningar är det dags för Finlands största och bästa indeband att ta farväl. Men det blir ett storstilat avsked: Först släpps deras femte album “Cut Out The Light” och sen drar de ut på greatest hits-turné.

Missa inte den sista chansen att njuta av “The Trap”, “Confetti”, “Campfire” och alla andra favoriter som Satellite Stories har skämt bort oss med under åren.

Om biljettköp till Satellite Stories:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Åldersgräns:13år

Biljetter