Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

15 Aug
 

THE USED

Insläpp:19.00Klubben

*** BILJETTER UTE NU ***

Det amerikanska rockbandet The Used är klara för två Sverigekonserter i sommar, varav en på Klubben i Stockholm den 15 augusti!

De senaste 15 åren har The Used släppt en samling album som har format den alternativa rockscenen. Energiska liveframträdanden, ångestframkallande texter, och melodier som blandat popens känsla med hård rock, vilket har skapat den perfekta kombinationen för att imponera på fans världen över.

Nu är de aktuella med nya plattan “The Canyon”, vilken de har lagt all sin tid och energi på för att i slutändan dränka lyssnaren med sitt oundvikliga universum. Eller som sångaren Robert ”Bert” McCracken själv säger: “That’s what this record is – it’s a moment of silence for what’s real.”

Svettigare än The Used lär ingen vara som vistas i samma lokal under deras konserter. Deras kraft är monumental!

Åldersgräns: 13 år
Dörrar: 19.00 | På scen: 20.00

Information om flytten:
The Used tvingades tidigare ställa in sin Europaturné, inklusive spelningen i Stockholm den 4 februari. Biljetter till denna konsert gäller till sommarens konsert på Klubben och behöver inte bytas. Kan man inte gå i augusti går det bra att återlösa biljetter fram till den 20 april. Efter detta datum återlöses inga biljetter. Kontakta Eventim på kundservice@eventim.se eller 0771-130 150 för återköp.

Presenteras av Kulturbolaget & Maloney Concerts

Biljetter