Konserter

Konserter i Fryshuset Stockholm.

24 Mar
 

WALK THE MOON

Insläpp:18:30Fryshuset

Världen låg för Walk The Moons fötter. Men 2016 blev sångaren Nicholas Petriccas pappa svårt sjuk i Alzheimers, vilket innebar att bandet var tvungen att ställa in sin turné, något de aldrig hade trott att de skulle göra.

Petricca beskriver den påtvingade pausen för Rolling Stone:
“In our time apart, we realized there had been some tensions between us. There was a lot to navigate before we could really come back together and make music”

Det visade sig att bandet behövde en paus från varandra – för att hitta varandra igen. När basisten Kevin Ray gifte sig i Austin, Texas i oktober 2016 så återförenades bandet igen. Och de insåg hur mycket de saknat att vara med varandra – och framför allt: att skapa musik tillsammans.

Den känslan förvandlades snabbt till något praktiskt – och de samlades i studion för det som till slut resulterade i bandets fjärde album: “What If Nothing” – som har blivit en enorm succé redan. Med hits som “One Foot”, “Kamikaze” och “Headphones” är bandet nu hetare än någonsin. Och lördag 24 mars kommer bandet till Fryshuset i Stockholm! Äntligen!

Se starttid ovan vid datum och spelplats. Insläpp: 18:30

Åldersgräns: 13+

Biljetter