Fryshuset i Husby

Om oss

Fryshuset i Husby är Fryshusets unika satsning i Stockholms Norrort. Vi bedriver grundskola, folkhögskola, sociala verksamheter och långsiktig utveckling med fokus på unga.

Här står många dörrar på glänt för den som vill engagera och utveckla sig, oavsett bakgrund. Verksamheten är icke vinstdrivande och helt politiskt och religiöst obunden. Vi arbetar inom våra fyra verksamhetsområden: Skola, Föredöme & Framtidstro, Ungdomskultur och Arbete & Entreprenörskap.

Grundskola årskurs 7-9

Vår  högstadieskola, Fryshuset Grundskola Västra, gör det möjligt för varje elev att lyckas. 80% av våra elever går ut med gymnasiebehörighet. Vårt mål är att alla ska vara behörighet till gymnasiet. Här kan du också utvecklas och utmanas inom din passion på elevens val: motocross, musik, matlagning eller fotboll.

Gemenskaper där unga syns, hörs och räknas

Vardagen fortsätter efter skolan. Därför erbjuder vi, inom våra verksamheter, lov- och kvällsaktiviteter för unga och/eller av unga. Vi gör det för att unga och deras röst i samhället, öka deras känsla av trygghet och ge dem verktyg för att påverka.

Samarbeta med oss

Vi tror på respektfulla möten. Fryshuset har flera samarbeten med lokala aktörer. Vi hyr ut lokaler, ordnar tillfällen för kunskapsdelning och skapar gemensamma evenemang.

Föreningen KFUM Fryshuset Norra

KFUM är en av världens största och äldsta ungdomsorganisationer, samt världens största kvinnorörelse. Föreningen KFUM Fryshuset Norra är en ideell förening som stiftades den 20 maj 2016. Den har till syfte att främja ungdomsverksamhet inom områdena idrott och kultur utifrån Fryshusets vision, värdegrund och uppdrag

Hyra lokal

För idrott, kultur, events, möten och konferenser

 

Kontakta: husby@fryshuset.se

 

Kontakta oss

husby@fryshuset.se

Lofotengatan 32-34
164 33 Kista