Stöd Fryshuset med en gåva

 

Kortkurs i Hip Hop!

För detaljerad kursinfo, klicka på bilden!

Next Gen Culture, arrangerar “Hip Hop Nation” i samarbete med Fryshusets Folkhögskola den 21 december – 8 Januari. Det är en kortkurs i Hip Hop som är världens största och snabbast växande kultur. Kursen innehåller tre av hiphoppens fyra grundelement Breakdance, DJ, Rap och Beatmaking.

För mer information kontakta Lisa Easley, 0761-26 95 07

Ålder: Från 13 år
Evenemanget är gratis men föranmälan krävs. Anmäl dig till: lisa.easley@fryshuset.se
Sista anmälningsdag är torsdag den 20/12- 2018.

 

 

 

 

Fryshuset i Nybro

Fryshuset Nybro arbetar utifrån en gemensam tro på respekt­fulla möten där lusten att delta samt gemensamma intressen överbryggar motsätt­ningar och olikheter samt ökar förståelsen. Tillsammans kan vi åstadkomma nya goda möten och berikande miljöer för unga, för vuxna som arbetar med unga och mellan generationer. Unga får då goda förutsättningar att bidra till samhället och andra medmänniskor, att vara med­skapande till sin egna goda uppväxt, ett gott liv och ett hållbart samhälle såväl just nu som i framtiden i Nybro kommun.

Ungdomsdrivna projekt
Hos oss på Fryshuset kan du få hjälp med att forma din idé till ett projekt genom “Ungdomsdrivna projekt – Fryshusandan”. Du kanske har en idé, en tanke på något som du skulle vilja genomföra för och med några kompisar. Ett ex. på projekt som har jobbats fram och som drevs av unga i Nybro är den talangjakt som gick av stapeln före sommaren, du kan läsa mer om här. 
Här kan du läsa mer om vad Ungdomsdrivna projekt innebär.
Kom in och snacka med oss så kan vi berätta mer!

Öppettider:
Måndag, tisdag, onsdag & fredag 16:00-21:00

Kontakt:
Jenni Sundin, jenni.sundin@fryshuset.se, +46 760 01 06 67
Lisa Easley, lisa.easley@fryshuset.se, +46 761 26 95 07
Karolina Jerner, karolina.jerner@fryshuset.se, +46 761 26 95 34

 

Hitta hit:

Kungshallsvägen 33 A, 382 43 Nybro