image

Event i Hammarby Sjöstad

Fryshuset har lokaler som passar varje event – vare sig det är gala, mingel, fest, konferens, konsert eller seminarium. Och samtidigt som besökarna njuter av tillställningen stöttar de även ungas utveckling och framtid. Kombinationen av lokaler och värdegrundsarbete gör Fryshuset unikt och tillsammans med varje gäst, skapar vi enastående events som förändrar världen.

Möten och event på Fryshuset

Fryshuset har lokaler som passar varje event – vare sig det är gala, mingel, fest, seminarium, konferens eller konsert. Och samtidigt som besökarna njuter av tillställningen stöttar de även ungas utveckling och framtid. Kombinationen av lokaler och värdegrundsarbete gör Fryshuset unikt och tillsammans med varje gäst, skapar vi enastående events som förändrar världen.

Självklart erbjuder vi hög teknisk kompetens och erfarna projektledare som kan navigera både husets olika möjligheter och gästens specifika behov. Med Fryshusets unika palett av kompetenser kan vi erbjuda de flesta tjänster inhouse. Vi har även möjlighet att hjälpa till med innehåll och produktion, genom vårt nära samarbete med Fryshusets skolor, passioner och sociala verksamheter.

Med Stockholms kanske mest ”värdebringande” eventlokaler och en stor portion passion för det vi gör, jobbar vi hårt för att ert nästa event ska bli precis så som ni tänkt er och lite till!

Ett hus fullt av möjligheter

Fryshuset i Hammarby SjöstadKonferens & möten
7 konferensrum
150 sittande i största lokalen

Middag, konsert & fest
5 eventlokaler
2000 sittande i största lokalen

Mässor & större evenemang
Hyr en kombination av lokaler för megaevent med breakout rooms.

Fryshusets Eventlokaler

Läs mer om våra eventlokaler här.

Kontakta oss för event

Planerar ni ett arrangemang och vill veta mer om möjligheterna i våra salonger och rum? ​Kontakta oss på event@fryshuset.se med starttid, startdatum, antal personer och lite mer information om arrangemanget så återkommer vi så snart vi kan.

TIPS! Kan ni vara flexibla på val av dag kan vi vara flexibla med pris! Mejla till oss tidsperiod och antal personer till event@fryshuset.se och ange ”bästa pris” i ämnesraden så kontaktar vi dig med ett förmånligt förslag.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår