image

Musikkollo

Välkommen på Fryshusets musikkollo! Ett dagkollo på Fryshuset i Hammarby Sjöstad för dig mellan 11-16 år.

Veckokollo på dagtid med musikfokus för musikintresserade unga i åldrarna 11 till 16 år mellan kl. 9.00-16.00.
Lär dig allt du behöver kunna om musikproduktion, låtskriveri och musikbranschen för att kunna ta din idé till produkt, din passion till profession.

Här kommer du få prova på allt från musikproduktion till låtskriveri och Dj:a i roliga och utvecklande sessions. Du kommer få chansen att att träffa aktörer inom musikbranschen och ställa frågor.  Det bästa av allt? Inga förkunskaper krävs. Så länge du har intresset så löser vi resten!

Ålder: 11-16 år
När: Lägret ges vid 4 tillfällen: vecka 24, 25 (med uppehåll för midsommarafton) 26 och 32
Tid: Kl 09:00-16:00 Måndag-fredag
Pris: 2500 kr (vecka 25 är kollot endast 4 dagar och då kostar det istället 2000 kr). I priset igår lunch och frukt.
Frågor:
kontakta Jessica Wejhem på jessica.wejhem@fryshuset.se

ANMÄL DIG HÄR!

Max 20 deltagare. Vid dagens start möter ledarna i entrén innan vi går ner i studion.

Betala efter förmåga och friplats 

På Fryshusets lovverksamheter använder vi oss av en prismodell där familjer betalar efter förmåga. Detta innebär att de som har möjlighet får chansen att betala lite mer för att på så sätt bidra till att den som inte har samma möjlighet betalar lite mindre. Vi på Fryshuset vill att alla barn och ungdomar oavsett bakgrund ska få möjlighet till ett meningsfullt sommarlov, att umgås, prova på roliga och utmanande aktiviteter. Våra ledare skapar tillsammans med barnen fantastiska upplevelser under loven vilket ger minnen och vänner för livet. Vi vill inte att ekonomin ska vara ett hinder för att delta.

Till alla kolloveckor finns möjlighet att ansöka om friplats, där kan man ansöka om att få hela eller delar av avgiften finansierad. Vid frågor eller för att ansöka om friplats mejla till: jessica.wejhem@fryshuset.se 

Hur gör man om man vill bidra? Betalning görs enligt fakturan som kommer när man anmält sig. När man betalar avgör man själv hur mycket man vill betala utöver ordinarie pris.

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår