Fryshuset i Almedalen 2019

Nyhet
Postad den 2019 M06 7 15:26

Fryshuset arbetar sedan 1984 för att lyfta frågor som berör alla unga. Vår verksamhet spänner över fyra områden: Skola, Förebyggande arbete i utsatta miljöer, Ungdomskultur samt Arbete & Entreprenörskap. Vi representeras i Almedalen av våra unga ambassadörer, experter och verksamhetsansvariga från Fryshuset i hela landet.

Att skapa sammanhang där unga syns, hörs och räknas tror vi är en avgörande faktor för att kunna uppnå ett mer inkluderande, demokratiskt och tryggt samhälle. Under Almedalsveckan 2019 lägger vi fokus på ungas inkludering och delaktighet i samhället samt engagemang för en hållbar framtid, men vi vill även prata om viktiga frågor som berör våra unga, som ungas hälsa och lika medborgarskap.

Kom och häng med oss i Ungdomsdalen på Hamnplan, plats H200, i Visby 1-4 juli.

Har ni med ett ungt perspektiv i ert seminarium? 

Vi vill gärna medverka i paneler och seminarier tillsammans med er! Kontakta oss så kan vi koppla ihop er med rätt expert eller föreslår en av våra unga ambassadörer.

Kontakta kommunikationschef Carin Balfe Arbman på carin.balfearbman@fryshuset.se

Är du intresserad av att veta mer om Fryshusets aktiviteter under Almedalsveckan 2019 kan ni läsa mer på fryshuset.se/almedalen-2019