Fryshuset öppnar upp i Nacka Kommun

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2021-2-18
verksamhet Nacka Fritidsgårdar

Stockholm, 17 feb, 2021. I januari kom beslutet att Fryshuset tar över driften av tre av Nacka kommuns fritidsgårdar; 2:an, Henriksdal och Fisksätra. Övertagandet träder i kraft den 1 mars och inleds då med en vecka där unga får prova på olika workshops kopplade Fryshusets verksamheter och passioner, samt ta del av tävlingar, tårta och annat kul. Det blir också första steget i arbetet med att utveckla fritidsgårdarna tillsammans med de unga i området.

”Sedan starten har Fryshuset följt en ungdomsdriven modell och utformat vårt arbete utifrån vad unga behöver och vill se i sitt lokala område. När tiderna förändras förändras också vi, för att kunna fortsätta skapa trygga sammanhang och relevanta aktiviteter som engagerar. Det ska bli oerhört spännande att nu få göra den resan tillsammans med Nackas unga.”

Det säger Andreas Bjurefors, verksamhetsansvarig för Fryshusets öppna verksamheter i Stockholm. Han påpekar att det troligtvis kommer landa i en blandning av gammalt och nytt, där Fryshuset kan komma in och bredda paletten av möjligheter, möten och gemenskaper.

Mer information om ny-öppningen kommer läggas upp på fryshusets och fritidsgårdarnas hemsidor och sociala medier. Allt kommer genomföras i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Fryshusets policy med anledning av Covid-19.

Upphandlingen gäller under 4 år, fram till februari 2025, med möjlighet till förlängning.

Läs mer här:

https://fryshuset.se/verksamhe…

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår