Sommarlovsaktiviteter i Nybro

Nyhet
Postad den 2019 M06 12 11:47
Lovely Days
Nybro

Nu är sommaren runt hörnet och det finns många sommarlovslediga barn i Nybro kommun. Vi på Fryshuset kommer att ha aktiviteter igång måndag- fredag hela sommarlovet.

Vi kommer bada, fiska, testa Green screen foto, spela in musik, vattenskidor, teaterskolan och mycket mycket mer. Det ska bli så roligt. Så kom och var med oss på Lovely Days i sommar!

För många är lovet en härlig paus, för andra är det skolan som står för trygghet, stabilitet och rutin i livet. Vi vill skapa en trygg plats med positiva vuxna förebilder och roliga aktiviteter när skolan är stängd. Att ha en aktiv fritid med vuxna ledare mår alla barn bra av, och studier visar att det även gör att man känner sig mer delaktig i, och får större förtroende för samhället. Här får man prova på olika aktiviteter på ett lekfullt sätt och komma i kontakt med föreningslivet. Vi vill skapa lika möjligheter för ett aktivt lov och öppna dörrarna till en fortsatt aktiv fritid.

Gå in på vår Instagram: fryshuset_nybro eller Facebook: Fryshuset Nybro för mer info, eller kom till mötesplatsen på Kungshallsvägen 33A i Nybro.