Mattestuga för alla

Nyhet
Postad den 2019 M08 30 7:19 AM
Fryshuset Grundskola Västra
Husby

Från och med den 9 september kommer matematikern och gymnasieläraren Thomas Westman till Fryshuset Grundskola Västra en gång i månaden för att stödja och utmana unga och unga vuxna i matematik

Thomas Westman har jobbat på Chalmers universitet i Göteborg med inriktning statistik och finansmatematik. Han har också studerat till gymnasielärare i matematik på Linköpings universitet och arbetar just nu på Stockholm Science and Innovation School i Kista. Så han kan sin grej och är en hejare på att förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt.

Mattestugan är öppen för alla unga och unga vuxna som går och inte går på Fryshusets Grundskola Västra. Du behöver inte föranmäla dig och det kostar inget att delta.

Datum för tillfällen

Start den 8 september klockan 17.30. Därefter hålls mattestuga den 30 september, 21 oktober, 25 november, 16 december på vår skola på Fryshuset i Husby, Lofotengatan 32-34.

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.