Sommarlov på Fryshuset

Nyhet
Postad den 2019 M06 26 9:00 AM

Nu är det sommar vilket innebär mängder med härliga aktiviteter för unga, och de flesta helt gratis! Fryshuset anordnar fler än 700 aktiviteter, läger och evenemang under sommaren. Flera av våra öppna mötesplatser har dessutom öppet under större delen av sommaren.

Nedan följer en lista på olika aktiviteter Fryshuset ordnar runtom i landet och länkar till programmen på de olika platserna.

Nybro

Vi anordnar de flesta arrangemangen i det här programmet.

Torsås

Disco, filmkvällar, musikkvällar, kompisbio, fiskeresor, paintball, spelkvällar, badresor, pizzabakning, jetski-åkning, magic-turnering och mycket mer.

Följ Fryshuset Torsås på Facebook

Syd

Dansläger 28-30 juni

Tre dagar med fokus på olika dansstilar inom streetdance kulturen. En trygg och rolig miljö för tjejer att ta plats och utmana olika könsroller och kroppsideal. Mycket dans, go mat, gött häng och viktigt snack.

Här är jag trygg – 8-12 juli

Här är jag trygg – ett konstprojekt CISV + Fryshuset Syd I sommar har du mellan 13-15 år möjlighet att tillsammans med andra ungdomar och våra internationella volontärer chansen att visa Malmös bästa sida. Tillsammans kommer ni utforska temat ”trygghet” genom konst och pyssel utifrån dina tankar och idéer.

Era skapelser kommer sedan att visas upp i en konstutställning öppen för alla.

Följ Fryshuset Syd på Facebook

Stockholm – Skärholmen

I skärholmen ordnar vi en rad olika aktiviteter, klicka här för att komma till programmet.

Stockholm – Hammarby Sjöstad

Skate

Under sommaren har vi skatekollon (redan fulla) och sommaröppettider för dropp in (vanlig verksamhet) måndag-fredag 16-20 och lördag-söndag 12-16

Läs mer här

Basket

Se programmet här

Lovely Days

Se programmet här

Stockholm – Husby

Se programmet här

Borlänge

Se programmet här

Street Pep

Street Pep är en kostnadsfri mobil aktivitetsfestival som för samman barn och unga med passioner och aktiviteter, men även inspirerande och relevanta ledare från lokala föreningar. Festivalområdet består av ett antal aktivitetsstationer som skateboardramper, basketplan, pannafotbollsrinkar, dans- och kampsportsmatta med mera. Allt kretsar kring en utställningstrailer från Volvo, inredd av IKEA, som erbjuder häng och aktiviteter på insidan. Alla aktiviteter är gratis och ingen föranmälan krävs. IKEA kommer dessutom att bjuda på mellanmål och dryck. Plats: IKEA Borlänges parkering. Tid: Måndag 1/7 – fredag 5/7, kl. 14:00 – 19:00

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.