Nyheter

Aktuellt om Fryshuset.

1 Aug - Nyhet

Backa söker nya utbildningsledare!

Backa är ett systerskap som på olika sätt stärker och lyfter ungas röster, kraft, kunskap och förmågor. Vi utbildar i normkritik, civilkurage, konflikthantering och retorik för att stärka självkänsla och identitet – hos sig själv och andra. Vi genomför projekt och event och bryter ny mark inom näringslivet. Tillsammans får vi fler att sluta hata, och börja backa.

Vad söker vi?

Vi söker dig som vill utvecklas och hjälpa andra att utvecklas. Vårt Backateam har ledorden: Respekt, styrka, ledarskap och kärlek. Vi tror på att lyssna, diskutera och lyfta istället för att trycka ner varandra. Du som söker dig till denna utbildning ska inte ha svårt att leda samtal och prata inför människor. Du kommer att tillsammans med 6-8 st framtida Backaledare att gå en utbildning i konflikthantering, normkritik, retorik mm. Därefter tar du dig an tillsammans med en Backaledare en egen Backagrupp som ni coachar i 6 veckor, 1 / veckan.

Ledarutbildningen för Backa:

Du går en 2-dagarsutbildning. Utbildningen kommer att ske mellan 1-2 september. Under utbildningen får ni den kunskap och verktyg som krävs för att utbilda framtiden unga Backatjejer.

Utbilda framtidens unga Backare:

När ledarutbildningen är slutförd så är det dags att börja utbilda framtidens unga Backare. Utbildningen sker i 6 steg, 1 gång / vecka under September och Oktober.

Ersättning:

Nej.

Resekostnader:

Backasysterskapet står ej för resekostnader från och till utbildningen.

Plats:

Utbildningen kommer att hållas i Stockholm i Fryshusets lokaler.

Är du intresserad?

Skriv ett mail till backasysterskapet@fryshuset.se där du skriver kort om dig själv. Skriv även varför du vill gå Backa-utbildningen och utbilda unga.

När och var ska uppdraget genomföras: 

  • Ledarutbildningen sker 1-2 September, under 2 dagar.
  • Vecka 37 startar Backautbildningen. Den hålls 1 gång / veckan under 6 veckor under kvällstid mellan 17:00-19:00.

Minimiåtagande: 

Minimiåtagande för att delta i ledarutbildning samt att utbilda framtidens unga Backare är 46 timmar under höstterminen.

Adress: 

Fryshuset, Mårtendalsgatan 2–8, 120 06 Stockholm