Nyheter

Aktuellt om Fryshuset.

13 Dec - Okategoriserad

Öppet hus på vår grundskola åk. 7-9

Hela 80 % av skolans elever gick ut med gymnasiebehörighet förra läsåret. Intresserad? Den 17 januari klockan 18-20 kan du träffa rektor, lärare och elever, besöka våra lokaler och ta del av passionerna: matlagning, musik, motocross och fotboll inom elevens val.

Fryshuset Grundskola Västra är Fryshuset i Husbys grundskola för årskurs 7-9. Där stöttas och utmanas varje elev efter just sina behov och drömmar. Det är en skola som gör det möjligt för varje elev att lyckas.

Besök vårt öppet hus den 17 januari

Den 17 januari håller vi öppet hus för att lära känna dig och för att visa hur det är att gå i vår skola. Då får du bland annat ta del av:

  • en guidad tur genom skolans lokaler tillsammans med lärare
  • spännande laborationer i vår NO-sal
  • en matlagningskurs och provsmakning med vår passionsläraren Zeinas (Zeinas Kitchen) och eleverna på skolan som har valt matlagning på elevens val
  • med mera…!

Frågor?

Har du frågor kan du kontakta skolan rektor: Annika Wennman på 076-126 95 15 eller via annika.wennman@fryshuset.se.
Mer information om skolan finns på grundskolanvastra.fryshuset.se
Vet du redan nu är du är intresserad av skolan kan du skicka in din ansökan här

Fryshusets verksamheter i Husby

Fryshuset i Husby bedriver verksamheter inom fyra olika områden: föredöme & framtidstro, arbete & entreprenörskap, ungdomskultur och skola. Med våra verksamheter vill vi göra det möjligt för unga att växa. Vill vill göra det möjligt för dem att skaffa sig verktyg för att skapa positiva förändringar för både sig själva och andra.

Varmt välkomna!