Stöd Fryshuset

Bli samarbetspartner till Fryshuset


Fryshuset samarbetar med flera engagerade företag som vill vara med och göra Sverige till en ännu bättre plats för unga! Arbetar du på ett företag som vill bidra är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi hittar då tillsammans ett koncept som passar de behov och resurser som företaget har.
Samarbetspartner

Som samarbetspartner till Fryshuset handlar det om att vi tillsammans hittar ett samarbete som gynnar oss båda. Vi vill att våra samarbeten är långsiktiga då vi bygger relationer till unga för att skapa ett mervärde i deras liv vilket kräver långsiktig finansiering. Fryshuset arbetar inte med färdiga lösningar/paket för våra samarbetspartners utan tycker dialogen är viktig, att vi tillsammans hittar ett samarbete som alla vinner på i längden.

Fryshuset har lång erfarenhet av att bygga dessa koncept och samarbetsprojekt tillsammans med näringslivet och andra aktörer, vi arbetar gärna tillsammans med er för att hitta kommunikationslösningar som gör att du kan se resultatet av dina investeringar. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer!

Kim Waller, chef fundraising och företagssamarbeten. E-post: kim.waller@fryshuset.se mob: +46 76 001 06 05

 

Fryshusets nätverk

Fryshuset har ett stort nätverk av företagare, beslutsfattare och politiker på olika nivåer i samhället. Fryshuset bidrar till nätverket med att anordna seminarier, nätverksträffar, utbildningar, konferenser, inspirationsföreläsningar mm. Som samarbetspartner får du tillgång till Fryshusets nätverk där vi också uppmuntrar till affärer mellan företagen.

Vi stödjer dig i ditt kommunikationsarbete kring våra gemensamma samarbetsprojekt och stödjer dig i implementering av dessa utifrån dina önskemål.

Du får Fryshusets samarbetspartnerbrev. Ett nyhetsbrev där vi varje månad beskriver vår syn på aktuella händelser i samhället, nya projekt och initiativ.

Du får möjlighet att nyttja lokaler på Fryshuset i mån av plats till självkostnadspriser. Du får rabatter på vissa aktiviteter i våra olika Fryshus och blir en del av Fryshusfamiljen.

Du blir inbjuden till olika sammanhang och till aktiviteter där Fryshuset står som huvudarrangör.

Kontakta kim.waller@fryshuset.se för mer information om hur företag kan stötta Fryshuset.

 

Vill du stödja Fryshuset?

Ta kontakt med Kim Waller, Chef fundraising och företagssamarbeten

kim.waller@fryshuset.se

+46 76 001 06 05  

Fryshuset 30 år

Läs mer om Fryshuset i vår jubileumsbilaga.