Det här har jag gjort sen jag slutade Danscenters danslinje:

Efter två år på Danscenter åkte jag till New York och gick ISVP (International Student Visa Program) på Broadway Dance Center i knappt två år. Jag tränade huvudsakligen House och Street Jazz och fick vid flera tillfällen möjlighet att uppträda och spela in videos etc. New York äger! Möjligheterna är oändliga!

 

Varför sökte du till Danscenters linjer?

När jag hade gått ett år på folkhögskola och ville söka vidare så rekommenderade en vän Danscenter. Och med sitt breda utbud av stilar och klasser var det ingen tvekan om att det var där jag skulle gå.

 

Vad är det bästa med Danscenters linjer?

Att man får dansa varje dag, hela dagen! Det är livet!

 

Vad är det tuffaste med Danscenters linjer?

Att man ska dansa varje dag, hela dagen. 😉

 

Hur ser dina framtidsplaner ut?

För tillfället återhämtar jag mig från en axeloperation så jag har inte kunnat dansa själv så mycket det senaste halvåret. Därimot har jag koreograferat mer, så nu vill jag fortsätta utvecklas och träna inom koreografi och skapande.

 

Ett råd till någon som funderar på att söka och gå Danscenters linjer?

Gör det! Man ska söka allt. Får man en bra känsla för ett ställe på audition är det givet att man ska gå där. Jag fick en ”GIVET!” känsla när jag sökte Danscenter. Stämningen är god och lärarna är grymma. Och ta vara på åren! Dom går alldeles för fort. 🙂

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.