Det här har jag gjort sen jag slutade Danscenters danslinje:
Jag har bland annat varit med i 2 produktioner i Visby där jag frilansade för Länsteatern Gotland. Dancing on the Ringmur III samt invigningsnumret av nya sportarenan.
Jag har tillsammans med dansaren Erika Sjöberg samt makeup-artisten Nanna Amoruso Kokko och fotografen Linda Dahlqvist startat Meraki Art Collective.
Jag var dansare på Fitnessgalan i Globen 2014, och även bakgrundsdansare till Eric Saade under samma gala.

Varför sökte du till Danscenters linjer?
Jag bestämde mig redan i ettan på gymnasiet att det var Danscenter jag ville gå. Detta pga den breda utbildningen man får, och alla fantastiska lärare! När jag tillslut kom till Stockholm och besökte DC så kände jag att ”här ska jag gå”.

Vad är det bästa med Danscenters linjer?
Jag gillar hela upplägget. Allt från de olika stilarna, till blocklektionerna med gästlärare och koreograferna i tvåan. Det är hög nivå på lärarna och undervisningen!

Vad är det tuffaste med Danscenters linjer?
Kroppen slits så det gäller att ta hand om sig själv. Man måste vara inställd på att det blir roligt och tufft! Att dansa ca 30 h i veckan under ett år (eller fler) är hårt. Att komma efter om man blivit sjuk är tufft psykiskt. Samma sak om man blir skadad. Under en utbildning hamnar man som i en bubbla. Vid tuffare perioder måste man komma ihåg att det faktiskt finns ett liv utanför den bubblan också, men också att njuta av tiden i den :).

Hur ser dina framtidsplaner ut?
Jag kommer fortsätta att jobba med Meraki, gå på auditions som dyker upp och ta klasser i Stockholm. Vore inte helt fel att planera in en resa till LA inom en snar framtid.

Ett råd till någon som funderar på att söka och gå Danscenters linjer?
KÖR. Bästa skolan, så mycket kärlek!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.