Agnes Thorell, Feminine Vibe, Scengruppen

Agnes är utbildad vid Löftadalens Folkhögskola, Iwanson i München och Danscenter Stockholms yrkeslinje. Hon har efter sin utbildning arbetat som pedagog i bl a hemstaden Norrköping, där hon är huvudlärare i dans vid Film- och Musikgymnasiet med artistisk inriktning sedan 2011. Hon har coachat och jobbat koreografiskt med ungdomsgrupper inför tävlingar som Danskarusellen och Streetstar schoolchallenge. Agnes har även arbetat som dansare och artist i flertalet produktioner vid olika teatrar i Östergötland samt Kungliga Operan i Stockholm. På senare år har hon inriktat sig på dansstilarna waacking, vogue, och runway.
Hon är även en av grundarna till UNITY och UNITY dance collective.

”Dansen är en fristad och ger en möjlighet att få vara sig själv fullt ut och uttrycka just det. Då jag är en mångsidig dansare kommer det prägla min undervisning när vi arbetar tekniskt. Andan i det koreografiska arbetet däremot kommer i allra högsta grad bestå av en jazzigt waackig vogue känsla där vi djupdyker i feminina uttryck och fokuset såklart alltid är att bli bättre och samtidigt ha kul längs vägen!”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.