Aisatou ”Aisa” Barry, Dancehall

Aisatou ’’Aisa” Barry har sedan nio års ålder varit verksam dansare då hon fann dancehall, en stil som då var något ny i Sverige. I samband med att danskollektivet So Mad Crew bildades år 2012 så bestämde sig Aisa för att ta dansen till en högre nivå. Hon har sedan dess battlat och uppträtt internationellt på scener såsom Just Debout, Dancehall international, Hovet, Kungsträdgården och Vitabergsparken.

Genom åren har hon berört många olika stilar men hennes passion har alltid varit Dancehall, en streetdance som härstammar från Jamaicas gator. För att få en fördjupad förståelse för dansens härkomst och kultur så åkte hon år 2018 på sin första resa till Jamaica där hon fick möjligheten att lära sig direkt från källan.

Aisa har även medverkat i flertal föreställningar, reklamfilmer, tv-program och arbetat som bakgrundsdansare. Hon turnerade bland annat med föreställningen Unruly Ghal som visats på Dansens Hus m.fl.

”På mina klasser kommer ni få jobba på moves, koreografier men även freestyle, det viktigaste är att alla ska ha kul och att vi tillsammans skapar en nice vibe!”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår