Aline Sparf, Barndans, Jazz, Phenomenal Vibe

Aline kommer rykande färsk från Danscenters yrkesutbildning, hungrig efter allt vad dansvärlden har att erbjuda. Bland annat att få dela med sig av den kunskap som ligger i hennes ryggsäck efter tre års heltidsstudier inom dans och 10 år av träning innan dess. Hon har en kärlek till många stilar men jazz och locking ligger närmast hjärtat.
Tidigare har hon medverkat i ett antal dansprojekt på scen, evenemang och tävlingar. Aline har undervisat sedan många år tillbaka i diverse stilar och åldrar.

”På mina klasser ses vi för att vi har något gemensamt, nämligen att vi älskar att dansa!

Med mina yngre elever lägger jag fokus på att skapa en positiv relation till rörelserna i sin kropp, till musiken, till danssalen och till varandra. Det är kravlöst, varierat och skojigt. Barnen får börja nosa på grunderna i dans genom lekfulla övningar och eget utforskande.
Med mina äldre elever ligger mycket fokus på koreografi där jag försöker variera musik och stil inom genren. Självklart väver jag även in teknik, och titt som tätt lägger jag ett tema på lektionerna t.ex. uttrycksträning, plocka koreografi snabbt eller skapa tillsammans!
Mitt mål är att vi ska ha kick ass fun tillsammans!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår