Elisa Krujezi, Phenomenal VIbe

Elisa går nu andra året på Danscenter Fryshuset Yrkesdansarutbildning. Hon har tidigare undervisat i Street/Jazz för både barn och ungdomar.

Elisa börja dansa i ung ålder på Karlskoga kulturskola, Karlskoga danscenter samt Knut Säborg Dansstudio i Örebro då hon även tävlings dansade i Disco och Hiphop. Hon har sedan dess även utbildats vid Kulturama Gymnasium i Stockholm, med inrikting dans, 3år. Vid första året var hon med som stand in dansare i Eurovision song contest, 2015. Elisa går nu sitt sista år på Danscenter Fryshuset Yrkesdansarlinje.

”På mina klasser kan du som elev förvänta dig att det utlovas en massa dansglädje och härlig energi, jag inspireras av många olika dansstilar så det blir en härlig mix av Kommersiellt Feminine Hiphop samt Feminine Jazz. Vi kommer jobba med koreografi, fokus på uttryck och möjligheterna till att hitta sin egna känsla. För mig handlar inte dansen om att vara korrekt och perfekt utan om att använda det man har till att skapa något eget, unikt och speciellt, att ha kul och uttrycka sig i en säker miljö” 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår