Ellinor Eklund, Hiphop/Breaking

Ellinor har precis avslutat två år på Danscenter Fryshusets yrkesdansarutbildning. Ellinor började dansa när hon var 13 år gammal, då var breakingen i störst fokus men har även hållit på med hiphop och popping vid sidan om. Det var inte förens i gymnasiet som hon kom i kontakt med de klassiska dansstilarna som modernt, jazz och balett. Ellionor har tidigare undervisat dans för både barn och ungdomar och har även medverkat i några musikvideos. Ellinor gick på Carlforsska gymnasiet i Västerås med inriktning dans, 3 år. Där blev hon tilldelad dansstipendier från både Carlforsska och Danscenter Fryshuset. Hiphopen och breakingen kommer alltid ligga  närmast hjärtat hos Ellinor, nu har även den moderna dansen tagit sin plats.

”På mina klasser kommer vi att lära oss grundtekniker samt få chansen att experimentera med material och utforska sina egna kroppar och kreativitet. Jag kommer att fokusera på individen i sig och jobba efter elevernas olika förmågor. Det viktigaste för mig är glädje och vilja, det är genom det som utveckligen kommer.”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår