Emma Willumsen, Scenlinjen

Emma har utbildat sig på Balettakademiens Streetlinje samt Danscenters Yrkesdansarutbildning. Redan som liten dansade hon jazz och modernt men det var i 17 år åldern hon upptäckte hiphopen och då insåg hur mycket dansen betydde för henne. Musikalitet och rytmik är något som alltid legat Emma varmt om hjärtat. Hon gillar att tänja på gränser mellan stilar och använda sig av rörelser som inspirerar henne för tillfället.

Emma är en del av danskollektivet UNITY som tränar och jobbar tillsammans i Stockholm. Hon är aktiv som lärare, koreograf och dansare. Emma har medverkat i Talang, uppträtt bakom artister, gjort modevisningar, reklamfilm och företagsevent.

”På mina klasser får du ständigt känna utveckling som dansare. Tillsammans skapar vi en trygg plats att våga utmana oss själva fullt ut. Vi jobbar med att ta in koreografi och fokuserar på att binda ihop rörelsekvalitét, teknik och rytmik. Med dansglädje, energi och känsla jobbar vi med uttryck inifrån och ut.”  

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.