Hugo Sivermalm, Moves Junior, Mini Moves

Dans har alltid varit en stor del av Hugos identitet och liv sedan barnsben. Vid 6 års ålder började Hugo ta klasser i studio format och idag har Hugo prövat, utforskat och fördjupat sig ett flertal stilar. Hugo gick Fryshusets Estetiska Dansprogram där han byggde en stark grund inom modern dans, jazz teknik och balett samt Hiphop och House som han valde att fördjupa sig i ytterligare i genom att studera afroamerikansk danskultur på Åsa Folkhögskola i två år. Där ingick hiphop och house men även locking, popping och breaking i en bred kurs som gett Hugo en mycket djupare förståelse för den enormt rika och uttrycksfulla kultur dessa stilar är födda ur. Hugo har även tävlat inom olika format på olika scener och framfört vinnande bidrag hos både Streetstar och Danskarusellen.

“Mitt mål under mina lektioner är att du som elev får en bra förståelse för kulturen som ligger bakom dansen och hur du kan uttrycka dig personligt genom de medel och tekniker dansen innehåller. Vi kommer därför arbeta med olika tekniker och övningar som bygger en koppling mellan hur just din kropp fungerar och rör sig med hur just du är som person. Vi kommer tillsammans drivas av nyfikenhet att utforska vilka vi är med vår dans med vetskap om dess ursprung. Detta såklart medans vi njuter av konsten som är dans”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår