Jennifer Eriksson, Barndans, Dansmix, Jazz

Jennifer har dansat sedan hon var 10 och har sedan dess gått musikalinriktning i grundskolan och dansinriktning på gymnasiet. Hon har även hunnit gå flera eftergymnasiala utbildningar i bland annat Köpenhamn och Los Angeles där målet var att skapa breda dansare med många olika stilar i ryggen. Sedan dess har hon dansat mycket modernt och även gått ett år på Stockholms Konstnärliga Högskola med inriktning pedagogik. Just nu går hon sista året på yrkesdansarutbildningen här på fryshuset parallellt med dansklasser under helgerna.

På mina klasser kommer fokuset ligga på att hitta dansglädjen och att få testa på flera olika stilar eller tekniker. Nivån kommer att anpassas efter gruppen med chans till lättare eller svårare alternativ så att alla elever känner sig nöjda och glada. Jag har själv dansat flera olika stilar vilket kommer speglas i lektionerna, så alla är välkomna att testa och leka med det!Så det är bara att ta med vattenflaskan och ett glatt humör så ska detta gå som en dans!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår