Johanna Persson, Barndans, jazzdans och Streetdance/Hiphop

Johanna började dansa i tidig ålder på Visby Dansskola där hon även började undervisa när hon var 15 år gammal. Dansen har alltid varit hennes största fokus och glädje i livet och närmast hjärtat har hon jazz, hiphop och modernt och nutida men hon är lite av en allätare i de flesta stilar.

Johanna har gått Danscenter Fryshusets yrkesdansarutbildning och gick ut våren 2018.

Johanna har medverkat som dansare i föreställningen ”Dancing on the ringmur”, vid Länsteatern Gotland som spelades i Visby och i Tallin, och även som huvuddansare i Gotlandsrevyn 2 år. Hon har också dansat bakom artister i olika events. Johanna har framför allt undervisat på Gotland, men har även varit lärare för ensamkommande flyktingar på Fryshuset, vid olika dansläger, samt vikarierat på Danscenter Fryshuset och Kulturama.

”På mina klasser är det viktigt att alla ska känna sig hemma i danssalen och jag brukar därför lägga mycket vikt vid att få alla att lära känna varandra genom sammarbetsövningar. Dansmässigt vill jag föra över all min kunskap till mina elever vad gäller teknik, musikalitet, uttryck och även fokusera lite extra på att våga släppa loss och vara sig själv i dansen.”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.