Lina Jonnerhag, Phenomenal Vibe

Lina är utbildad på Balettakademiens yrkesskola, Danscenters danslinje samt på Broadway Dance Center i New York. Hon har jobbat som dansare i en mängd olika event, produktioner och shower runt om i Sverige och USA. Lina har under de senaste åren varit verksam dansare och danslärare i New York. Lina har bland annat medverkat i Bollywood turnén ”Da-Bangg Realoded” i USA & Canada, IIFA Awards på MetLife Stadium, medverkat i MTV Trl, Sommarkrysset och Idol, dansat i musikvideos och bakom artister som Rebecca & Fiona och Brolle. Lina är även aktiv som rullskridskodansare och showar med Miss’ile Roller Dance Company i New York och Europa.

”På mina klasser utlovas det en massa dansglädje, svett och härlig energi! Jag inspireras av många olika stilar så det blir en härlig mix av kommersiellt, street jazz och feminine vibe. Vi jobbar med koreografi, dynamik, teknik och musikalitet. Jag lägger även stor vikt vid att man får hitta sitt eget uttryck och vågar ta för sig!”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.