Linnea Elffors, Scengruppen, Streetdance/hiphop

Linnea började dansa vid 10 års ålder på Visby Dansskola och har mer eller mindre inte stått still sedan dess. Hiphop är hennes grundelement, men hon älskar också modernt och jazz. Linnea är utbildad vid Danscenters Yrkeslinje, från vilken hon examinerades 2014. Efter utbildningen reste hon mycket runtom i världen och tog klasser i både Paris, Melbourne och Los Angeles. 2016 flyttade hon till hiphopens hemstad New York för att utbilda sig vidare på Broadway Dance Center.

Linnea är nu bosatt i Stockholm och jobbar som frilansande dansare. Med sitt företag ”L-force Creations” dansar hon sig fram bland olika projekt och gig, och hon älskar att skapa egna dansfilmer. Hennes närmsta samarbetspartners är organisationen We Are Onelaw, danskompaniet Sthlm Dolls och filmaren och fotografen Lucas Hofer.
Linnea arbetar även som dansare vid Länsteatern Gotland, där hon medverkat i ett flertal stora produktioner, bland annat ”Dancing on the Ringmur” och nu senast dansföreställningen ”Vi Är Här” samt musikalen ”Underjorden tur och retur”.
Linnea har, förutom många års erfarenhet av att stå på scen, också stor vana av att dansa framför kameran. Hon har dansat i flera reklamfilmer och musikvideor, både i Sverige och i New York.
”Mina klasser är köttiga och fyllda av kärlek! Mitt mål är att alla ska våga dansa till max och känna danslyckan sprudla. Jag vill pusha och inspirera till att utforska din egen stil. Vi jobbar med freestyle över golvet men också mycket koreografi. Förutom dans så är musik min största passion, så du kommer att få höra allt möjligt. Jag gillar att experimentera med olika sorters känslor och uttryck. Räkna med mängder av pepp och svett! LET’S GO!”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.