Martin Jonsson, Kommersiell hiphop på Danslinjen

Martin började med dans vid 15 års åldern, gick en gymnasial yrkesdansutbildning med inriktning modernt och har sedan dess åkt fram och tillbaka till Los Angeles många gånger. I Los Angeles var han med och starta The Richboyz Project tillsammans med Rob Rich och 4 andra killar från olika delar av världen. Han har sedan dess stått på scen i Italien, Israel, USA, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Ryssland, Österrike m.fl med olika produktioner som Svansjön av Fredrik Benke Rydman eller med The Richboyz Project.

Hemma i Sverige är Martin en del av Ambra Succi’s Crazy Artist Movement (DiAmbra CAM) och har även koreograferat artister som ISA, Danny Saucedo, Eric Saade och Robin Stjernberg. Har även medverkat i Fredrik Benke Rydmans produktion Stop.Play.Rewind och gått loss på Dansens Hus med Ambras produktion Striving to Achieve.

”På mina lektioner lär vi oss vad det innebär att vilja bli dansare, vad som krävs av oss som personer på varje lektion för att nå nya höjder och utvecklas. Vi lär oss att tro på oss själva – att våga satsa, helt enkelt att köra fullt ut. På riktigt.”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.