Nino Hellman, Scengruppen

Se en video med Nino här!

Nino är utbildad på Danscenters 2-åriga yrkesdansarlinje. Han åkte därefter till L.A för att vidareutbilda sig vid Millenium Dance Complex, Movement lifestyle och Debbie Reynolds.

Nino är en väl anlitad dansare, koreograf och lärare. Han har jobbat med artister såsom Sabina Ddumba, Alexander Vasiliou och Americol. Nino har koreograferat shower för Streetstar, Salzeras Dance Company och Scandinavian Dance Education. Utöver detta har han medverkat vid flertalet evenemang, shower, reklamfilmer och modevisningar etc, etc…

”På mina klasser fokuserar vi på att jobba mycket med koreografi vilket förbereder oss för ett yrkesliv som dansare där man förväntas att snappa upp koreografi snabbt. Det hjälper oss även att träna upp våran musikalitet. Mina kombinationer är väldigt varierande men det är alltid fokus på rörelsekvalité, att våga utmana sig själv och att även jobba med våran scennärvaro. Detta är en klass där vi utmanar oss både fysiskt och psykiskt”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.