Sanna Lundström – Modern och nutida dans

Sanna Lundström gick Danscenters yrkesförberedande linje, studerade sen danspedagogik på Dans och cirkushögskolan i Stockholm och var under utbildningen en termin som utbytesstudent på Codarts i Rotterdam. Efter det studerade hon även ett halvår på Dance New Amsterdam i New York.

Den större delen av hennes yrkesliv har hon bott utomlands, framförallt i Tyskland och varit verksam som dansare, danspedagog och koreograf. Hon har turnerat mycket i Europa och även i Asien. Under många år har hon parallellt med den egna sceniska dansen också undervisat mycket, bl.a. hobbykurser, proffsklasser, danselever under utbildning, skolprojekt och flyktingprojekt.

”På mina klasser är dansglädje, flow och dynamik i fokus. Genom att skapa lekfulla, fysisk utmanande lektioner vill jag ge deltagarna möjlighet att hitta en närvaro i sina kroppar, utveckla sin dansteknik och även erbjuda plats för eget utforskande och uttryck.”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår