Yvanna Bergdahl, Phenomenal Vibe

Yvanna är utbildad vid Danscenters Yrkesdansarutbildning och vid Lunnevads Folkhögskola. Efter sin utbildning arbetade hon som dansare och koreograf på marken i produktioner som Rix FM-turnén och Allsång på Skansen, på sjön i showproduktion på fartyg, men ännu inte i luften. Hon har undervisat i dans många år och det är också på undervisning hennes fokus ligger idag. Hon har utvecklat ett stort intresse för undervisning och pedagogik och pluggar jämte att jobba som danslärare till ämneslärare i språk. Yvanna undervisar vanligtvis i jazz och hiphop och ser fram emot att mixa det bästa av stilarna och hitta en rolig blandning till kursen Phenomenal Vibe.

”På mina klasser är det absolut viktigaste att ha roligt! Målet är att genom dans och uttryck ha kul tillsammans och samtidigt träna på rörelser, rytmik och musikalitet. Inte sällan pratar jag gärna om känsla och dynamik, aspekter som gör utförandet av dans så himla mycket vassare. Jag upplever att de allra flesta av oss tycker det är roligt och frigörande att få röra oss till musik – vare sig det är hemma i köket, i bilen, på gymmet eller i en danssal – och just det ska vi göra tillsammans!”

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår