image

Elevens val

Här får eleverna chansen att hitta och utvecklas inom sin passion.

Att ha passion för något skapar mening och glädje i livet. Det ger kraft och energi att klara av svårare utmaningar. Att uppleva människors passion för något skapar nyfikenhet och respekt för varandras olikheter.

Bollsport
Träna fotboll, innebandy och andra bollsporter med gästtränare och lärare med lång erfarenhet av att coacha elitspelare i olika bollsporter. Vi vill att du utvecklas och får förutsättningar att lyckas med det du vill inom sporten.

Musik
Jobba med producenter och bra musiker i vår nya studio och lär dig skriva och spela in låtar med riktiga proffs. Både se och hör hur artister och låtskrivare har gjort för att komma dit de är idag och få den erfarenhet och kunskap du behöver för att ta din musik till nya nivåer!

Äg din natur
Här kommer du ut i naturen i vårt samarbete med scouterna. Du lär dig laga mat på stormkök, bygga vindskydd, paddla kanot men också hur man bäst samarbetar och leder grupper.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.