image

Här finns vi

MIU riktar sig mot unga i åldern 13-25 år med motorintresse. På MIU kan du utöva din passion, utvecklas och få nya kunskaper!

Borlänge 

Välkommen till Motorintresserad ungdom i Borlänge!  

Hit kan du komma och ta del av events och träffar tillsammans med andra som delar motorintresset i Borlänge. Vi åker även på studieresor, se våra kanaler i sociala medier för att få information om vad som är aktuellt just nu! 

Du hittar oss på Engelbrektsgatan 34 i Borlänge.  

Kontakt

fredrik.ferngren-zakariasson@fryshuset.se

076 001 06 56

Följ oss och Fryshuset i Borlänge på Instagram och Facebook! På Snapchat heter vi fryshusetblge 

Torsås 

Välkommen till Motorintresserad ungdom i Torsås!  

Motorintresserad ungdom i Torsås är en mötesplats för unga där vi möts i en gemenskap som knyts samman av motorintresse och nyfikenhet. Välkommen till vårt garage som är fullt av utrustning med din epa/bil eller moppe och meka med den. Du kan också vara med på något av våra projekt eller köra gokart. Vi anordnar olika aktiviteter så kontakta oss för att få veta vad som är aktuellt just nu! 

Du hittar oss på Bergkvaravägen 17 i Torsås. Vi ligger bredvid Tobbe och Freds lunchrestaurang. Vi har öppet onsdagar kl. 16-22, välkommen att dyka upp! 

Kontakt
kristoffer.lind@fryshuset.se
072 327 14 07 

Följ oss på Instagram och Facebook! 

Östra Göinge 

Välkommen till Motorintresserad ungdom i Östra Göinge!  

Hit kan du komma och meka, hänga och jobba med billjud. Vi anordnar också bilträffar och billjudstävlingar. Vi har en 200 kvadratmeter stor verkstad som är utrustad med verktyg, smörjgrop, svets m.m. 

Du hittar oss uppe vid Bolist-området i Broby på Pappersbruksvägen 8. Vi har öppet tisdagar och torsdagar kl. 17-21, det är bara att dyka upp! 

Kontakt
mikael.bergvall@fryshuset.se
072 300 93 07 

Följ oss på Instagram och Facebook! 

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår