15 augusti, 2018 · Nyhet

Unga kreatörer skapar musikvideo för att inspirera fler unga

Under sommaren har två unga kreatörer från olika delar av Stockholm slagit sina grymma talanger samman för att skapa en musikvideo. Artisten S9INE är 20 år gammal från Rågsved och har släppt sin andra singel. Med låten "Hon e Mine" har han tillsammans med Luliya, en 16 årig filmskapare från Järfälla gjort en musikvideo som idag har över 83 000 visningar på Youtube.
17 juli, 2018 · Nyhet

Yrkesutbildning – Storkök

Har du en passion för matlagning och vill jobba inom storkök i framtiden? I höst startar vi vår ettåriga yrkesutbildning inom storkök. Anmäl dig redan idag!
21 juni, 2018 · Nyhet

Så var Järvaveckan 2018!

Fryshuset var en av fyra samarbetspartners som arrangerade Järvaveckan, en fullspäckad politikervecka där Fryshuset jobbat hårt för att sätta ungas frågor på agendan.
16 juni, 2018 · Nyhet

Sommar med Fryshusets ungdomar!

Välkommen till våra aktiviter i sommar. De planeras av unga för unga och bjuder på en härlig välkomnande stämning! Alla är välkomna, Avancerad som nybörjare.
21 maj, 2018 · Nyhet

Fryshuset på Järvaveckan 2018

Fryshuset medverkar på Järvaveckan för att sätta fokus på frågor som är viktiga för våra unga. Det är en nödvändighet att unga blir en prioriterad fråga när vi bygger Sveriges framtid!

Följ oss!

Hyra lokal

För idrott, kultur, events, möten och konferenser   Kontakta: husby@fryshuset.se  

Kontakta oss

husby@fryshuset.se

Lofotengatan 32-34 164 33 Kista