16 juni, 2018 · Nyhet

Sommar med Fryshusets ungdomar!

Välkommen till våra aktiviter i sommar. De planeras av unga för unga och bjuder på en härlig välkomnande stämning! Alla är välkomna, Avancerad som nybörjare.
21 maj, 2018 · Nyhet

Fryshuset på Järvaveckan 2018

Fryshuset medverkar på Järvaveckan för att sätta fokus på frågor som är viktiga för våra unga. Det är en nödvändighet att unga blir en prioriterad fråga när vi bygger Sveriges framtid!
21 maj, 2018 · Nyhet

Förändra orten! Tävlingar 25 maj inför Järvaveckan

På fredag håller Fryshusets unga i tävlingar i sång, rap, dans, poesi och spoken word. Finalisterna uppträder på Järvaveckans stora scen på Spånga IP. Utöver det har de tävlande chansen att vinna fina priser. Som att spela in sin låt med en av Sveriges största producenter. 
17 april, 2018 · Nyhet

Fryshuset Grundskola Västra i podcast om sina framgångar och metoder

Lyssna på Gabriella Persson och Murtaza Hussein i Anna och Philips Lärarpodcast. Podden utsågs 2017 till vinnare av Årets insats inom offentlig sektor 2017! Gabriella och Murtaza pratar om hur de, tillsammans med sina kollegor och elever, höjde skolresultaten.
29 mars, 2018 · Nyhet

Lyckad resa till Åre

Resan till Åre med Lugna Gatans deltagare blev återigen ett tillfälle för samarbete, utbildning, gemenskap och nya perspektiv. Stort eloge till våra deltagare som visat framfötterna och presterat bra i Lugna Gatans utbildningar.

Följ oss!

Hyra lokal

För idrott, kultur, events, möten och konferenser   Kontakta: husby@fryshuset.se  

Kontakta oss

husby@fryshuset.se

Lofotengatan 32-34 164 33 Kista