14 mars, 2018 · Nyhet

Ny ordförande i föreningen KFUM Fryshuset Norra

Det är genom KFUM Fryshuset Norra som Fryshuset i Husby bedriver en stor del av sina sport- och kulturaktiviteter för unga och av unga. Igår hade föreningen årsmöte där bland annat en ny ordförande utsågs.
21 februari, 2018 · Nyhet

Softa med oss på Sportlovet

Ingen ska gå sysslolös på sportlovet. Hela veckan driver ortens unga aktiviteter tillsammans med Fryshusets personal. Vi håller DJ-kurs för tjejer, tjejkväll och killkväll, fitnessträning och MMA & dialog liksom turneringar i inomhusfotboll, kortspel och FIFA 18. Läs mer om du behöver anmäla dig inför någon av aktiviteterna. Allt är gratis! Välkommen!
19 februari, 2018 · Nyhet

Jag får chansen att utveckla min hobby till ett framtida jobb!

Jag gör nu mitt första filmuppdrag som är att skapa en film åt Tupac Jr, finalist i tävlingen ”Sveriges yngsta mästerkock” 2017. Han ska använda filmen på sin YouTube kanal för att visa när han och stjärnkocken Niklas Ekstedt lagar mat tillsammans på Ekstedts krog på Östermalm.
26 januari, 2018 · Nyhet

Är du skolans nya musiklärare åk 7-9?

Fryshuset Grundskola Västra är en del av Fryshusets verksamhet i Husby. Nu söker vi en kollega som brinner för musik och som delar vår övertygelse om att uppmuntran, förtroende, ansvar och kunskap bygger självkänsla och lyfter fram människors inre kraft. 

Följ oss!

Hyra lokal

För idrott, kultur, events, möten och konferenser   Kontakta: husby@fryshuset.se  

Kontakta oss

husby@fryshuset.se

Lofotengatan 32-34 164 33 Kista