28 oktober, 2017 · Nyhet

Chilla med oss på höstlovet!

Inför höstlovet har vi bunkrat upp med några riktigt tunga aktiviteter. Vi har skaffat det nya FIFA 18 och turnerar om 1500 kronor (anmälan krävs). På onsdag gästar RAY, som är AfroRox official dancer, Saikous dansworkshop. På torsdag chillar vi över en tacomiddag.
4 september, 2017 · Nyhet

Fryshuset i Husby gästade SCIS (Statliga Chefer i Samverkan)

Fryshuset arbetar för att samhället ska ta ungas åsikter och idéer på allvar eftersom vi är övertygade om att det bidrar till ett kreativt och lösningsinriktat samhällsklimat som vågar tänka nytt och hitta nya lösningar. För att uppnå hållbara resultat som har en samhällsförändrande effekt behöver fler olika aktörer samverka.
28 augusti, 2017 · Nyhet

Fotbollsturnering som för söderort och västerort närmre varandra

Amina, Mona, Fatuma och Somaya vill föra samman söderort och västerort mer och göra något för både tjejer och killar. Därför anordnar de fotbollsturneringen South n’ West där alla kan delta. Den äger rum i Husby nu på lördag den 26 augusti.
16 augusti, 2017 · Nyhet

Låt oss hylla Lugna Gatan Husbys nyutbildade juniorer!

15 stolta tjejer och killar tog emot sina diplom och får nu delta som juniorer i Lugna Gatan Husbys helgvandringarvandringar. Områdespolisen Martin Marmgren och lokalmedia var också på plats för att gratulera. Pola Ali, som är verksamhetschef för Föredöme & Framtidstro i Fryshuset i Husby, höll tal tillsammans med ungdomsgruppens ledare.

Organisation

Fryshuset är en stiftelse med KFUM Söder som huvudman. Läs mer om vår styrelse och uppbyggnad här.

Stöd Fryshuset

Hjälp oss att hjälpa unga! Arbeta som volontär, ge en gåva eller bli vår sponsor.