16 januari, 2018 · Nyhet

Video från We Event den 16 december!

Här kommer en sammandragning från We Event. Ett populärt event som bjöd på stora artister, inspirerande föreläsare och unga talanger i syfte att öka gemenskapen bland unga i och utanför området. Arrangerat av unga för unga.
12 januari, 2018 · Nyhet

Två skolor i en byggnad – nytt samarbete

Från och med den 1 januari hyr Akademiska skolan i Kista lokaler i Fryshuset i Husby. Samtidigt börjar Akademiska skolan omvandlas från en högstadieskola till en skola för förskoleklass till årskurs 6. Det innebär att Fryshuset Grundskola Västra kommer erbjuda plats för Akademiska skolans högstadieelever.  
9 januari, 2018 · Nyhet

Mer fotboll under våren 2018!

Jullovets inomhusturneringar, tre mot tre utan målvakt, blev populära och platserna fylldes snabbt. Så under sportlovet och påsklovet fyller vi på med fler. Förhoppningsvis kan vi ta emot större publik och fler lag då. Håll utkik för anmälan!
24 december, 2017 · Nyhet

God Jul och Gott Nytt År!

God fortsättning allesammans. Ta hand om varandra! Varma hälsningar från personalen på Fryshuset i Husby och Fryshuset Grundskola Västra.
21 december, 2017 · Nyhet

Vad ska du göra i jul?

Softa med oss på jullovet! Under lovet håller vi miniturneringar i inomhusfotboll, basket och FIFA 18 med fina priser. Vi kommer också ha öppet för filmkväll, matlagning, träning på gymmet och skönt häng tillsammans. Hoppas vi ses!

Följ oss!

Hyra lokal

För idrott, kultur, events, möten och konferenser   Kontakta: husby@fryshuset.se  

Kontakta oss

husby@fryshuset.se

Lofotengatan 32-34 164 33 Kista