image

Studiebesök

Välkommen på ett studiebesök på Fryshuset. Studiebesöket ger en helhetsbild av organisationen, allt från historia och framväxt till verksamheter och metoder. Besöket kan anpassas efter eventuella önskemål om fokus.

Studiebesök

Ni är varmt välkomna på studiebesök på Fryshuset. Våra standardbesök tar mellan 1- 2 timmar och besöket ger en helhetsbild av organisationen med allt från historia och dess framväxt till verksamheter och metoder. Vi kan anpassa besöket efter eventuella önskemål om fokus, exempelvis Passionerna som Basket, Skate, Dans, Gymmet, Thaiboxning eller med särskilt fokus på de sociala delarna, såsom Mötesplatsen. Vi tar emot besök på Tisdagar kl 14.00-16.00, men självklart går det att komma med förslag på annan dag och tid, så ser vi över om det är möjligt att boka.

Fryshuset tar emot flera studiebesök per vecka och för att inte belasta verksamheterna med resurser så tar vi ut ett arvode för varje studiebesök på cirka 3000 sek + moms för en grupp med maxantal: 20 st besökare, vid ännu större grupper så tillkommer en tilläggskostnad. Arvodet går oavkortat till Fryshusets verksamheter.

Vill du kombinera studiebesöket i Stockholm- Hammarby Sjöstad med en lunch eller fika så har café & restaurang öppet alla dagar och serverar god hemlagad lunch varje dag mellan kl 11.00-13.00. Vill du förbeställa mat/fika så kan du kontakta dem direkt på fiket@fryshuset.se.

Ni har även möjligheten att boka in er kick-off, konferens, event eller personalmöte i Fryshusets konferenslokaler. Vi har en stor bredd och lång erfarenhet av att skräddarsy möten med exempelvis prova-på aktiviteter, eller underhållning på hög nivå. För offert eller förslag på innehåll kontakta: event@fryshuset.se

För att boka eller göra en intresseanmälan på ett studiebesök, skicka in nedanstående information till studiebesok@fryshuset.se så kontaktar vi er.

Vilket Fryshus vill ni besöka?

Vilken verksamhet finns särskilt intresse att veta mer om?

Er organisation/ företag/ klass/ grupp:

Antal:

Önskat datum och tid:

Kontaktuppgifter (namn, mejl, telefonnr):

 

Fakturaadress

  • Kundnamn
  • Referensnr/referensnamn
  • Adress
  • Postadress
  • Tel
  • Org/personnr
  • E-mail

Vi kommer att maila fakturan i första hand

Vill du göra studiebesök på Fryshusets Gymnasium?

Kontakta Gunnar Holm (rektor på Fryshusets gymnasium), gunnar.holm@fryshuset.se

Vill du göra studiebesök på Fryshusets grundskola i Hammarby Sjöstad?

Kontakta Madeleine Sahlin (rektor på Fryshuset grundskola) madeleine.sahlin@fryshuset.se