image

Studiebesök

Välkommen på ett studiebesök på Fryshuset. Studiebesöket ger en helhetsbild av organisationen, allt från historia och framväxt till verksamheter och metoder. Besöket kan anpassas efter eventuella önskemål om fokus.

Studiebesök

Självklart går det att göra studiebesök på Fryshuset. Våra standardbesök tar ca 2 timmar och det ger en helhetsbild av organisationen allt från historia och framväxt till verksamheter och metoder. Vi kan anpassa besöket efter eventuella önskemål om fokus, så som de sociala delarna, passioner etc. Maxantal vid studiebesök är 25 personer. Vi tar emot besök på vardagar mellan kl. 9.30-16.00.

Fryshuset tar emot flera studiebesök per vecka och för att inte belasta verksamheterna med resurser så tar vi ut ett standardarvode för varje studiebesök på 3000 sek + moms  – ett bidrag som går direkt tillbaka till våra verksamheter.

Vill du kombinera studiebesöket i Stockholm med en lunch eller fika så har vårt café & restaurang öppet alla dagar och serverar lunch varje dag mellan kl 11.00-13.00. Vill du förbeställa mat/fika så kan du kontakta dem direkt på fiket@fryshuset.se. Det går även bra att boka lunch i vår skolmatsal. Nämn det vid din bokning så ordnar vi det.

För att boka/intresseanmäla ett studiebesök, skicka in nedanstående information till studiebesok@fryshuset.se så kontaktar vi er.

Vilket Fryshus/vilken verksamhet vill ni besöka:
Organisation/klass/grupp/företag:
Antal:
Önskat datum och tid:
Kontaktuppgifter (namn, mejl, telefonnr):
Fakturaadress:
Övrigt: 

Vill du göra studiebesök på Fryshusets Gymnasium?
Kontakta Gunnar Holm (rektor på Fryshusets gymnasium),  gunnar.holm@fryshuset.se

Vill du göra studiebesök på Fryshusets grundskola i Hammarby Sjöstad?
Kontakta Madeleine Sahlin (rektor på Fryshuset grundskola) Madeleine.sahlin@fryshuset.se

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår