Besök av Anna König Jerlemyr i Hammarby Sjöstad

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 8/25/2022
verksamhet Exit

Igår besökte Anna König Jerlemyr, finansborgarråd och kommunstyrelsens ordförande i Stockholm Fryshuset i Hammarby sjöstad. Hon var bland annat intresserad av att veta mer om Fryshusets avhopparverksamheter och fick därför träffa Sofia Hegner och Björn Berglund som gav henne en aktuell lägesbild från Passus och Exit.

Hon fick även träffa Samrand Faik, från verksamheten Fredsambassadörerna i Rinkeby/Kista för att höra om hur de använder metoden Dialog for Peaceful Change (DPC) för att stärka unga 16-19 år som befinner sig i riskzon, till att bli positiva ledare och förebilder för andra unga.

Våra möten med våra politiker och makthavare är viktiga. Det är tillfällen där vi har möjlighet att ge dem inblick i ungas verklighet och vardag och visa fler perspektiv. Fokus är alltid att diskutera de förslag och tankar vi har för att komma till rätta med de utmaningar som berör många unga idag.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår