Bidra till barns positiva barndomsminnen

Har du fina barndomsminnen från när du var liten? Det är inte alla barn som har möjlighet till det. 

Under 2021, dokumenterades det att 196 000 barn i åldern 0-17 år lever med en låg inkomststandard. Att leva med en låg inkomststandard innebär en vardag där inkomsterna i familjen knappt räcker till de nödvändigaste levnadskostnaderna, ännu mindre utgifter för det som hade gett barn positiva barndomsminnen. I Barn till ensamma mammor möter vi nationellt en stor del av dessa barn.

I våra möten med dessa barn arbetar vi för att erbjuda kostnadsfria aktiviteter så att äventyr och roliga äventyr kan finnas tillgängligt för alla barn. För att göra detta behöver vi dock stöttning genom att tillsammans med företag, organisationer, privatpersoner och alla andra som vill bidra, skapa de förutsättningar som behövs för att kunna erbjuda fler aktiviteter och därmed bidra till en meningsfull fritid för ännu fler barn. Att skapa positiva barndomsminnen är även inte enbart en medmänsklig insats utan en samhällsinvestering för framtiden.

Hör från barn själva hur just du kan bidra och skapa en förändring för våra barn i klippet nedan samt läs mer på: https://www.fryshuset.se/verksamhet/barn-till-ensamma-mammor/stod-oss-2

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår