Elektra Utbildningsprogram_12/02/24

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2024-01-11
plats Malmö

Måndag den 12 februari markerar starten för vårens ambassadörsutbildning!

Under fyra månader kommer deltagarna fördjupa sig i ämnen som mänskliga rättigheter, normer och normkritik, demokrati och frihet, jämlikhet, och självklart Elektras kärnfråga – hedersrelaterat våld och förtryck. 🌸🤝

Översikt av Utbildningen:

Efter avslutad utbildning blir deltagarna diplomerade ambassadörer för Elektra. Dessa ambassadörer, nu rustade med kunskap och färdigheter, har möjligheten att bli utbildare själva, anställda på Fryshuset. Deras uppdrag? Att utbilda andra unga om dessa viktiga frågor och aktivt bidra till den förändring som samhället så väl behöver.

Öppna Möten under de Första Fyra Sessionerna:

De första fyra träffarna är öppna för alla att delta i. Denna flexibilitet möjliggör för individer att utforska och avgöra om ambassadörsutbildningen är rätt för dem. Att missa de första tillfällena är ingen fara. Efter dessa inledande möten stänger gruppen för att säkerställa en trygg och stöttande atmosfär som främjar en stark gruppdynamik.

Detaljer att notera i kalendern:

När? Måndagar 18-20, med start den 12 februari
Var? Fryshuset i folkets park, och ja, vi bjuder alltid på fika.
Vem? Öppet för alla mellan 16-25 år

Hur du kan engagera dig:

Ingen formell anmälan krävs, men att uttrycka intresse genom det tillhandahållna formuläret är uppmuntrat. Detta säkerställer att vi kan rymma alla bekvämt och har tillräckligt med fika för alla. 😊

Denna ambassadörsutbildning är inte bara en utbildningsupplevelse; det är en uppmaning till handling. Tillsammans, som en gemenskap, kan vi driva den förändring som behövs i samhället.

Låt oss ge kraft åt ungdomarna, främja dialog och ta steg mot en mer inkluderande och medkännande framtid. 🌟